Invitație la lectură în prag de Crăciun (recomandări 4-7 ani)

Dragi copii, vă invităm să descoperiți cinci cărți deosebite despre sărbătoarea Crăciunului.

Îngerii Crăciunului, de Claire Freedman și Gail Yerrill

Priviți cerul în noaptea sfântă de Crăciun și ascultați: îngerii păzitori cântă și sărbătoresc împreună cu noi minunea nașterii pruncului Iisus, presărând în inimile noastre bunătate și bucurie!

Lunus Plinus și Miracolul Crăciunului, de Andreea Micu și Alina Maria Mărgulescu

Lunus Plinus, regele fericit din Țara lui Faci ce Vrei, pornește, alături de ajutorul său Lunel, maestru prăjiturier, într-o nemaipomenită călătorie la Polul Nord, în căutarea lui Moș Crăciun, și e gata să-i afle cele mai ascunse secrete!

Mortimer și magia Crăciunului, de Karma Wilson și Jane Chapman

Un șoricel adorabil, pe nume Mortimer, locuiește într-un loc rece și întunecos, sub scara unei case, când descoperă, în preajma unui copac verde, împodobit cu steluțe strălucitoare, o căsuță minunată, potrivită lui: e ieslea în care s-a născut pruncul Iisus, dar oare va fi loc și pentru el acolo?

Nu vreau să fiu Moș Crăciun, de Marc-Uwe Kling și Astrid Henn

Atunci când fiul lui Moș Crăciun nu dorește să preia afacerea tatălui său, ci să devină Moșul de Paști, rămâne de văzut dacă Iepurașul de Crăciun va fi cel care va salva sărbătoarea Crăciunului.

Crăciun fericit, Matei!, de Brigitte Weninger și Eve Tharlet

Generozitatea poartă un nume: Matei, un iepuraș care împarte în preajma Crăciunului proviziile familiei cu locuitorii pădurii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *