Olimpiada de Benzi Desenate a ajuns la final!

Dragi copii, așa cum știți cu toții, 20 octombrie a fost ultima zi pentru depunerea lucrărilor  participante la prima ediție a Olimpiadei de Benzi Desenate. Au fost trimise organizatorilor Olimpiadei toate lucrările voastre minunate, originale, surprinzătoare prin scenariile, personajele și ilustrațiile create. S-au adunat 43 de lucrări! O parte dintre acestea au fost realizate de copiii care au ales să participe la atelierele de pregătire conduse de graficianul și ilustratorul Adrian Barbu, unde au avut plăcerea să descopere câteva din tainele benzilor desenate, iar altele aparțin unor elevi de la diverse școli și licee clujene.

Ca de fiecare dată, voi, copiii, reușiți să ne uimiți prin creativitatea voastră. Talentul vostru nu așteaptă decât să fie dezvăluit și e nevoie doar de o mică oportunitate pentru a da frâu liber imaginației și a transpune pe planșa de lucru o idee, un mesaj, o poveste…

O parte dintre voi, participanții înscriși la acest concurs național prin intermediul bibliotecii noastre, ați reușit să învățați într-un timp foarte scurt, pe parcursul a doar trei ateliere, cum să creați o bandă desenată. Felicitări! Iar mentorului vostru, care a acceptat bucuros să vă introducă în lumea fascinantă a benzilor desenate și să vă însoțească pas cu pas spre realizarea primelor voastre creații, îi mulțumim și îi suntem recunoscători pentru implicare și dăruire.

Rezultatele concursului vor fi afișate în data de 20 noiembrie. Vă dorim mult succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *