„Elliot: o poveste de Crăciun”

Când Blitzen, renul lui Moș Crăciun, își anunță pensionarea, reni care mai de care vin la Polul Nord să își demonstreze aptitudinile pentru a ocupa locul liber de la sania Moșului. Printre ei se numără și Elliot, care se antrenează să devină mai bun decât toți ceilalți, fiind singurul care nu e chiar… ei bine… nu e chiar ren.

Deși pare cel mai nepotrivit candidat, căluțul Elliot își pune coarnele de ren și se ambiționează să demonstreze tuturor contracandidaților lui că l-au catalogat greșit. În drumul lui, Elliot este pus în fața unei alegeri aproape imposibile: să salveze Crăciunul și să demonstreze tuturor că un căluț care muncește din greu e mai puternic decât un ren care s-a născut cu toate aptitudinile pe care el încearcă să le învețe, sau să își salveze prietenii de la fermă de doamna diabolică și rău intenționată.

Elliot: o poveste de Crăciun” este un film pe care atât cei mici, cât și cei mari, îl pot viziona în așteptarea sărbătorilor de iarnă, ca mai apoi să tragă împreună concluziile: oare anul acesta îl va ajuta Elliot pe Moș Crăciun la livrarea cadourilor?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *