A zecea ediție a Concursului de poezie on-line pentru elevi

Anul acesta, Concursul de poezie on-line, organizat cu ocazia Zilei Internaţionale a Poeziei, împlineşte 10 ani, 10 ani de când suntem în mediul virtual pentru a aduce un omagiu poeziei.

De-a lungul anilor am reuşit să adunăm peste 1000 de poezii şi aproape 500 de mici poeţi.

Pentru mulţi participanţi acest concurs poate că a însemnat un punct de plecare, o dovadă de curaj şi îndrăzneală de a ieşi din foi, ciorne şi încercări, de a împărtăşi şi altora ideile, visele şi năzuinţele lor. Ne-am bucurat să vedem că an de an prindem puteri, că ne răspândim prin toată ţara şi că adunăm tot mai multe talente.

Dorim să-i mulţumim pentru constanta prezenţă în jurizarea lucrărilor scriitorului clujean Victor Constantin Măruţoiu.

Cu această ocazie, lansăm invitaţia de a participa la concursul nostru elevilor din Republica Moldova, de a ne impresiona cu sensibilitatea şi creativitatea lor. Aşadar, invitaţia este adresată tuturor elevilor care simt că vor să iasă din propria carapace şi vor să bucure restul lumii prea adormite pentru a mai crea.

Premierea va avea loc marţi, 26 martie 2019, ora 17.00, la Secţia pentru copii a Bibliotecii Judeţene „Octavian Goga” Cluj, în cadrul Cenaclului literar „Traian Brad”. Îi aşteptăm cu drag pe toţi cei premiaţi. Cei care sunt din alte judeţe şi nu reuşesc să ajungă, vor primi prin poştă diplomele şi premiile.

Pentru mai multe detalii vedeţi regulamentul concursului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *