„Frumoasa și bestia”

Desprinse direct dintr-un basm francez, îndrăgitele personaje Frumoasa și Bestia își fac de data aceasta apariția pe micile ecrane, într-un film care pare a fi o combinație inedită între un musical și poveștile de noapte bună pe care le auzeam atunci când eram și mai mici decât suntem acum.
Oare voi ați putea să iubiți o bestie? Vă recomandăm să răspundeți la această întrebare după ce o cunoașteți, căci poate fi mai simpatică decât pare. Belle, frumoasa din palat, s-a îndrăgostit într-un final de sufletul acesteia, așa că de ce nu am putea să facem și noi același lucru?

Vă invităm să explorăm tărâmul basmelor împreună cu Frumoasa și Bestia, care ne vor învăța o lecție importantă, anume că adevărata frumusețe vine tocmai din interior.

„În inima pădurii”

Dragi copii, dacă vă plac basmele și muzica, atunci acest film este alegerea perfectă.
Este o reinterpretare a basmelor cunoscute de voi toți: Scufița Roșie, Jack și vrejul de fasole, Rapunzel sau Cenușăreasa.
V-ați întrebat vreodată ce se întâmplă în basme după finalul fericit? Ei bine, răspunsul vi-l oferă chiar acest film: mamele și tații greșesc, prinții sunt doar fermecători și nimic mai mult, uriașii sunt buni, iar vrăjitoarea are dreptate.
Aveți grijă ce vă doriți, dragi copii! În inima pădurii dorințele se împlinesc și s-ar putea să nu știți ce să faceți cu dorințele împlinite.