„Snoopy și Charlie Brown: filmul Peanuts”

Vă invităm într-o aventură captivantă și plină de acțiune împreună cu Charlie și Snoopy, menită să stârnească atât râsul copiilor, cât și al publicului adult! Filmul urmărește două povești palpitante: Charlie Brown, băiețelul curajos, încearcă să impresioneze noua fată din cartier, iar Snoopy, cățelul său amuzant, își imaginează că este un pilot care luptă împotriva inamicului său, Baronul Roșu.

Charlie trece prin tot felul de întâmplări pline de peripeții, de la încercarea de a participa la un concurs de talente până la încercarea de a înălța un zmeu; stângăcia lui este una specifică copilăriei, reușind să facă lucrurile exact pe dos față de cum și-a propus. Povestea este plină de acțiune și momente haioase, iar lecțiile despre prietenie, curaj și perseverență sunt integrate perfect în aventurile celor două personaje principale. Snoopy și Charlie Brown te vor face să râzi, să te emoționezi și să te bucuri de fiecare moment.

Snoopy și Charlie Brown: Filmul Peanuts este o alegere excelentă pentru toți copiii care iubesc aventurile pline de acțiune și râsete, dar este totodată și un film care promite să fie distractiv și memorabil pentru întreaga familie!

„Bărzoiul Richard”

Richard e un bărzoi tare diferit. E mic, maro, și toată lumea îi spune că seamănă cu o vrabie. Micul Richard a fost adoptat de un cuplu de berze atunci când a fost găsit singur în cuibul său, însă adevărata problemă intervine atunci când sosește timpul migrării. Zborul până în Africa ar fi unul prea greu pentru o vrabie mică, așa că familia adoptivă a lui Richard pleacă fără el.

Drumul până în Africa e unul lung și greu, însă cine a spus că o vrabie nu îl poate parcurge cu siguranță nu l-a cunoscut încă pe Richard. Pe autobuz, în tren sau cu vaporul, acesta trece prin tot felul de aventuri împreună cu prietenii săi Olga și Olec, bufnițele pitice, și Kiki, papagalul disco.

Credeți că Bărzoiul Richard va ajunge la destinație? Porumbeii conectați la internet cu siguranță știu deja răspunsul.

„Marea cursă de Crăciun”

Continuăm numărătoarea inversă până la Crăciun cu o nouă propunere de film, care ne dă ocazia să tragem cu ochiul la secretele lui Moș Crăciun. Cum face Moșul să ajungă la toți copiii lumii într-o singură noapte? Cu siguranță nu are o armată de aproape două milioane de elfi care planifică livrarea a două miliarde de cadouri în timp record… sau poate că da.

Deși în fiecare an reușește să livreze cadourile tuturor în timp util, de data aceasta ceva nu a mers conform planului: un copil a rămas fără cadou. În acest caz, Arthur, fiul Moșului, este singurul care mai poate salva Crăciunul.

Vă invităm să vedeți cu ochii voștri „Marea cursă de Crăciun”, această fugă palpitantă contra cronometru, în care fiecare secundă este prețioasă. După ce veți descoperi cât de complex este procesul de livrare a cadourilor, cu siguranță veți fi înțelegători dacă Moșul îl va pierde pe al vostru.

„Elliot: o poveste de Crăciun”

Când Blitzen, renul lui Moș Crăciun, își anunță pensionarea, reni care mai de care vin la Polul Nord să își demonstreze aptitudinile pentru a ocupa locul liber de la sania Moșului. Printre ei se numără și Elliot, care se antrenează să devină mai bun decât toți ceilalți, fiind singurul care nu e chiar… ei bine… nu e chiar ren.

Deși pare cel mai nepotrivit candidat, căluțul Elliot își pune coarnele de ren și se ambiționează să demonstreze tuturor contracandidaților lui că l-au catalogat greșit. În drumul lui, Elliot este pus în fața unei alegeri aproape imposibile: să salveze Crăciunul și să demonstreze tuturor că un căluț care muncește din greu e mai puternic decât un ren care s-a născut cu toate aptitudinile pe care el încearcă să le învețe, sau să își salveze prietenii de la fermă de doamna diabolică și rău intenționată.

Elliot: o poveste de Crăciun” este un film pe care atât cei mici, cât și cei mari, îl pot viziona în așteptarea sărbătorilor de iarnă, ca mai apoi să tragă împreună concluziile: oare anul acesta îl va ajuta Elliot pe Moș Crăciun la livrarea cadourilor?

„Zootropolis”

Dragi copii, haideți să o cunoașteți pe iepuroaica Judy Hopps, cea care nu îl acceptă pe „nu” drept răspuns. Aceasta încearcă să își depășească statutul de făptură mică și deloc fioroasă, devenind polițist într-o lume în care doar animalele mari pot face acest lucru.

Judy are parte de multe probleme în aventura ei de a ajunge primul polițist din neamul ei de iepuri, dar și de întâmplări amuzante, pe care vă invit să le descoperiți singuri. În tot acest timp îl are alături pe Nick, un vulpoi șmecher, cu care ajunge să facă o echipă bună.

Acestea fiind spuse, haideți să pășim pe tărâmul Zootropolis, unde până și un iepuraș poate sări destul de sus încât să poată ajunge la visul lui de animal mare!

„Neînfricata”

Dragi copii, faceți cunoștință cu neînfricata Merida, o prințesă gata oricând să lupte pentru ceea ce își dorește. Odată cu ea vom învăța adevărata însemnătate a curajului, care este mai mult decât un act de rebeliune, așa cum tindem să îl catalogăm.

Deși greșelile noastre nu au transformat pe nimeni în urs, așa cum s-a întâmplat în cazul Meridei, vă invităm să tragem aer în piept și să recunoaștem atunci când greșim, căci acesta este adevăratul curaj de care prințesa și părinții ei dau dovadă în sfârșit. În ciuda conflictelor pe care le-au avut din cauza tradițiilor legate de concursul pentru câștigarea inimii prințesei, recunoașterea vinei fiecăruia readuce liniștea în palat.

Sunteți pregătiți să fiți la fel de curajoși precum Neînfricata?

„Frumoasa și bestia”

Desprinse direct dintr-un basm francez, îndrăgitele personaje Frumoasa și Bestia își fac de data aceasta apariția pe micile ecrane, într-un film care pare a fi o combinație inedită între un musical și poveștile de noapte bună pe care le auzeam atunci când eram și mai mici decât suntem acum.
Oare voi ați putea să iubiți o bestie? Vă recomandăm să răspundeți la această întrebare după ce o cunoașteți, căci poate fi mai simpatică decât pare. Belle, frumoasa din palat, s-a îndrăgostit într-un final de sufletul acesteia, așa că de ce nu am putea să facem și noi același lucru?

Vă invităm să explorăm tărâmul basmelor împreună cu Frumoasa și Bestia, care ne vor învăța o lecție importantă, anume că adevărata frumusețe vine tocmai din interior.

„Deasupra tuturor”

Dragi copii, faceți cunoștință cu Russel și Carl, o pereche neobișnuită, formată dintr-un băiat de 8 ani și un bătrânel care a pierdut-o de curând pe minunata lui soție, Ellie. Ce îi unește? Iubirea pentru aventură și pura întâmplare. Cei doi pornesc într-o incredibilă călătorie ca să descopere că sălbăticia e cam… sălbatică și că aventurile pe care le-ai visat multă vreme nu sunt așa cum ți-ai imaginat. Viața trăită cu speranță și sinceritate, înconjurat de prieteni este cea mai extraordinară aventură.

Vă invităm să explorați, împreună cu Russel și Carl, tărâmul prieteniei „Deasupra tuturor”!

„Ferdinand”

Dragi copii, vă invităm să îl cunoașteți pe Ferdinand, taurul floricică, după cum îi spun batjocoritor ceilalți tăurași. Ferdinand iubește florile, când toată lumea știe că taurii sunt feroce, taurii vor să fie campioni ai arenelor, taurii iubesc lupta! Ei bine, Ferdinand nu. Ferdinand își iubește familia, prietenii și florile, iar când le pierde reușește să fie cel mai feroce taur pentru a le recupera. Însoțiți-l pe Ferdinand, dragi copii, în aventurile care îl transformă într-un campion al bunătății și al frumuseții!

„Întors pe dos”

Dragi copii, haideți să ne cunoaștem nițel, dar pe dinăuntru, în spatele fețișoarei cu ochi albaștri, verzi sau căprui. Aveți curaj? Ne referim la emoții: Bucurie, Furie, Dezgust, Frică și Tristețe. Ce gașcă de nebuni!

Riley este o fetiță veselă, înconjurată de prietenii de la școală și de coechipierii de la mult iubitul hochei, un sport foarte popular în Minnesota, orașul ei natal. Viața e frumoasă! Până când trebuie să lase totul în urmă pentru că familia ei se mută în alt oraș. Vin vremuri grele pentru Riley, așa cum ar fi pentru noi toți într-o situație asemănătoare. Dar știți ce? Are parte de ajutor și din interior (gașca de nebuni) și din exterior (părinții ei). Credeți că va reuși să fie din nou o fetiță fericită, dragi copii? Noi suntem optimiști. Întors pe dos vă va face să râdeți, să vă emoționați și să vă cunoașteți mai bine.