„Neînfricata”

Dragi copii, faceți cunoștință cu neînfricata Merida, o prințesă gata oricând să lupte pentru ceea ce își dorește. Odată cu ea vom învăța adevărata însemnătate a curajului, care este mai mult decât un act de rebeliune, așa cum tindem să îl catalogăm.

Deși greșelile noastre nu au transformat pe nimeni în urs, așa cum s-a întâmplat în cazul Meridei, vă invităm să tragem aer în piept și să recunoaștem atunci când greșim, căci acesta este adevăratul curaj de care prințesa și părinții ei dau dovadă în sfârșit. În ciuda conflictelor pe care le-au avut din cauza tradițiilor legate de concursul pentru câștigarea inimii prințesei, recunoașterea vinei fiecăruia readuce liniștea în palat.

Sunteți pregătiți să fiți la fel de curajoși precum Neînfricata?

„Frumoasa și bestia”

Desprinse direct dintr-un basm francez, îndrăgitele personaje Frumoasa și Bestia își fac de data aceasta apariția pe micile ecrane, într-un film care pare a fi o combinație inedită între un musical și poveștile de noapte bună pe care le auzeam atunci când eram și mai mici decât suntem acum.
Oare voi ați putea să iubiți o bestie? Vă recomandăm să răspundeți la această întrebare după ce o cunoașteți, căci poate fi mai simpatică decât pare. Belle, frumoasa din palat, s-a îndrăgostit într-un final de sufletul acesteia, așa că de ce nu am putea să facem și noi același lucru?

Vă invităm să explorăm tărâmul basmelor împreună cu Frumoasa și Bestia, care ne vor învăța o lecție importantă, anume că adevărata frumusețe vine tocmai din interior.

„Deasupra tuturor”

Dragi copii, faceți cunoștință cu Russel și Carl, o pereche neobișnuită, formată dintr-un băiat de 8 ani și un bătrânel care a pierdut-o de curând pe minunata lui soție, Ellie. Ce îi unește? Iubirea pentru aventură și pura întâmplare. Cei doi pornesc într-o incredibilă călătorie ca să descopere că sălbăticia e cam… sălbatică și că aventurile pe care le-ai visat multă vreme nu sunt așa cum ți-ai imaginat. Viața trăită cu speranță și sinceritate, înconjurat de prieteni este cea mai extraordinară aventură.

Vă invităm să explorați, împreună cu Russel și Carl, tărâmul prieteniei „Deasupra tuturor”!

„Ferdinand”

Dragi copii, vă invităm să îl cunoașteți pe Ferdinand, taurul floricică, după cum îi spun batjocoritor ceilalți tăurași. Ferdinand iubește florile, când toată lumea știe că taurii sunt feroce, taurii vor să fie campioni ai arenelor, taurii iubesc lupta! Ei bine, Ferdinand nu. Ferdinand își iubește familia, prietenii și florile, iar când le pierde reușește să fie cel mai feroce taur pentru a le recupera. Însoțiți-l pe Ferdinand, dragi copii, în aventurile care îl transformă într-un campion al bunătății și al frumuseții!

„Întors pe dos”

Dragi copii, haideți să ne cunoaștem nițel, dar pe dinăuntru, în spatele fețișoarei cu ochi albaștri, verzi sau căprui. Aveți curaj? Ne referim la emoții: Bucurie, Furie, Dezgust, Frică și Tristețe. Ce gașcă de nebuni!

Riley este o fetiță veselă, înconjurată de prietenii de la școală și de coechipierii de la mult iubitul hochei, un sport foarte popular în Minnesota, orașul ei natal. Viața e frumoasă! Până când trebuie să lase totul în urmă pentru că familia ei se mută în alt oraș. Vin vremuri grele pentru Riley, așa cum ar fi pentru noi toți într-o situație asemănătoare. Dar știți ce? Are parte de ajutor și din interior (gașca de nebuni) și din exterior (părinții ei). Credeți că va reuși să fie din nou o fetiță fericită, dragi copii? Noi suntem optimiști. Întors pe dos vă va face să râdeți, să vă emoționați și să vă cunoașteți mai bine.

„În inima pădurii”

Dragi copii, dacă vă plac basmele și muzica, atunci acest film este alegerea perfectă.
Este o reinterpretare a basmelor cunoscute de voi toți: Scufița Roșie, Jack și vrejul de fasole, Rapunzel sau Cenușăreasa.
V-ați întrebat vreodată ce se întâmplă în basme după finalul fericit? Ei bine, răspunsul vi-l oferă chiar acest film: mamele și tații greșesc, prinții sunt doar fermecători și nimic mai mult, uriașii sunt buni, iar vrăjitoarea are dreptate.
Aveți grijă ce vă doriți, dragi copii! În inima pădurii dorințele se împlinesc și s-ar putea să nu știți ce să faceți cu dorințele împlinite.