Concursul de creație literară „Micii creatori” și-a desemnat câștigătorii!

Dragi copii,

An de an, la Filiala „Traian Brad” a bibliotecii sărbătorim Ziua Internațională a Cărții pentru Copii premiind copiii câștigători la Concursul de creație literară „Micii creatori”. Felicităm toți participanții acestei ediții și mulțumim juriului format din scriitorii Adrian Grănescu și Victor Constantin Măruțoiu, membri ai Uniunii Scriitorilor – Filiala Cluj.

Festivitatea de premiere va avea loc pe ZOOM, în 2 aprilie, începând cu ora 12.00.

Iată câștigătorii ediției a XVIII-a: Continue reading “Concursul de creație literară „Micii creatori” și-a desemnat câștigătorii!”

Concursul de creație literară „Micii creatori” vă așteaptă lucrările!

Dragi copii, vă place să scrieți? Dacă da, atunci nu uitați că mai aveți doar câteva zile pentru a ne trimite lucrările voastre pentru a putea participa la Concursul de creație literară „Micii creatori”. Câștigătorii vor fi anunțați pe data de 2 aprilie, cu ocazia Zilei Internaționale a Cărții pentru Copii și Tineret.

Regulamentul concursului

Mult succes tuturor micilor creatori!

Concursul „Micii creatori” își desemnează câstigătorii!

Dragi copii creativi, ne bucurăm că ați participat și anul acesta în număr mare la concursul „Micii creatori”! Lucrările voastre au impresionat și emoționat juriul peste măsură, motiv pentru care desemnarea câștigătorilor a fost una extrem de dificilă.

Felicitări tuturor participanților și multă inspirație în realizarea de noi lucrări!

Premianții concursului „Micii creatori”, ediția a XVII-a