Premianții Concursului de desene „Eroii Cărților Citite”, ediția L

Dragi copii,

Concursul de desene „Eroii Cărților Citite” își anunță câștigătorii! În acest an am primit 725 de desene de la 14 grădinițe și 32 de școli din Cluj-Napoca, Gherla, Gilău, Florești, Apahida, Baciu, Iclod, Dezmir. Mulțumim juriului format din: conf. univ. dr. Ecaterina Toșa, prof. Renata Barna și graficianul Adrian Barbu, care a avut misiunea grea de a selecta doar 80 de câștigători!

Vă felicităm pe toți și, începând de mâine, vă invităm să vizualizați pe Blogul copiilor expoziția cu lucrările premiate. Premianții vor fi anunțați telefonic pentru detalii despre ridicarea premiilor.

Lista premianților Concursului de desene „Eroii Cărților Citite”, ediția L

Start concurs: „Eroii Cărților Citite”, ediția L!

Dragi copii, dăm startul ediției din acest an a Concursului de desene „Eroii Cărților Citite”, concurs organizat anual cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului și dedicat preșcolarilor și elevilor până în clasa a VIII-a din județul Cluj. Continue reading “Start concurs: „Eroii Cărților Citite”, ediția L!”

Premianții Concursului de desene „Eroii Cărților Citite”, ediția a XLIX-a

Dragi copii,

Concursul de desene „Eroii Cărților Citite” își anunță câștigătorii! Vă mulțumim tuturor pentru că, deși modul de desfășurare a fost diferit în acest an, ați trimis un număr mare de desene: 772! Îi mulțumim juriului format din: conf. univ. dr. Toșa Ecaterina, prof. Barna Renata și bibliotecar Costiuc Tatiana, care a avut misiunea grea de a selecta doar 80 de câștigători.

Vă felicităm pe toți și, începând de mâine, vă invităm să vizualizați pe Blogul copiilor expoziția cu lucrările premiate. Premianții vor fi anunțați telefonic pentru ridicarea premiilor.

Lista premianților Concursului de desene „Eroii Cărților Citite”

Vă invităm la concurs: „Eroii Cărților Citite”, ediția a XLIX-a!

Dragi copii, dăm startul ediției din acest an a Concursului de desene „Eroii Cărților Citite”, dedicat preșcolarilor și elevilor până în clasa a VIII-a din județul Cluj. Tot ce trebuie să faceți este să puneți pe hârtie, prin desen sau pictură, personajele voastre preferate din cărțile citite ori pe care vi le-au citit părinții, educatorii, învățătorii sau profesorii voștri. Lucrările trebuie apoi fotografiate sau scanate și, împreună cu datele voastre, trimise pe adresa: copii@bjc.ro , până în 25 mai 2020. Continue reading “Vă invităm la concurs: „Eroii Cărților Citite”, ediția a XLIX-a!”

Premianții Concursului de desene „Eroii Cărților Citite”, ediția a XLVIII-a

Dragi copii,

Anul acesta ne-ați uimit cu numărul mare de desene aduse pentru Concursul de desene „Eroii Cărților Citite”: 1567! Juriul a avut o misiune foarte grea în a alege cele mai bune 80 de desene ale preșcolarilor, elevilor de ciclu primar și elevilor de ciclu gimnazial, deoarece voi, copiii care ați participat la acest concurs ați fost deosebit de creativi, originali și talentați. Vă felicităm pe toți și așteptăm cu entuziasm ediția de anul viitor, la care să descoperim împreună noi personaje de poveste.

Lista premianților Concursului de desene „Eroii Cărților Citite”

Reinventăm „Eroii Cărților Citite” la concursul de desene!

Dragi copii, vă invităm să sărbătorim împreună Ziua Internațională a Copilului printre eroii poveștilor voastre preferate, imaginați și desenați chiar de voi! Chiar azi, dăm startul unei noi ediții a Concursului de desene „Eroii Cărților Citite”.  Sunt așteptați cu desene toți preșcolarii și elevii claselor I-VIII din județul Cluj. Acestea pot fi depuse la Secția pentru copii de la Sediul central și la filialele Bibliotecii Județene „Octavian Goga” Cluj, până în data de 24 mai. Pentru mai multe detalii vă invităm să consultați Regulamentul concursului.