„Rime pentru cei mai mici”, de Lucia Muntean

Oare elefantul de pluș face duș? Licuriciul e o jucărie cu buton și baterie? În paginile acestei cărți de poezii veți descoperi versuri interesante despre animale, jucării și personaje din universul copiilor.

Rime pentru cei mai mici, de Lucia Muntean, Petroșani, Genesis, 2011, colecția „Cărțile Lucia Muntean”40 p.

„Ursulețul Alb ca Neaua”, de Tony Mitton

Tot ce își dorește ursulețul rătăcit prin pădure în mijlocul iernii este să găsească un adăpost călduros. Însă Vulpea și Bufnița Țâfnoasă nu au loc și pentru el. Va găsi oare ursulețul o casă primitoare?

Ursulețul Alb ca Neaua, de Tony Mitton, cu ilustrații de Alison Brown, Bucureşti, Pandora M, 2017, 34 p.

„Veverița”, de Aurel Scobioală

Versurile scurte și vesele, desenele viu colorate și forma de veveriță a cărții vă vor ajuta să descoperiți lumea înconjurătoare! Veți descoperi o lume nouă, cea în care veverița trăiește, se hrănește și se joacă. În plus, veți învăța cuvinte noi și culori inspirate din natură.

Veverița, de Aurel Scobioală, Chișinău, Prut Internațional, 2011, colecția „Primii pași”

„Combină imaginile!”

Descoperiți împreună o carte de asocieri privind și analizând imaginile! Obiectele din partea de jos se regăsesc în imaginile din partea superioară, iar pentru a le potrivi corect vă puteți ajuta de benzile colorate dintre file. Cartea ajută la dezvoltarea creativității și a atenției, dar și la îmbogățirea cunoștințelor despre mediul înconjurător.

Combină imaginile!, Chişinău, Editura Litera, 2013