„Apasă aici”, de Hervé Tullet

Cui nu-i plac bulinele colorate? Sunt vesele, jucăușe și săltărețe. Le atingem și ele cresc în dimensiune, se suprapun, se deplasează spre stânga sau spre dreapta și fac jocul distractiv. Totodată, ne învață despre culori, forme și dimensiuni.

Vă așteptăm la bibliotecă pentru a împrumuta această carte magică!

Apasă aici, de Hervé Tullet, București, Editura Arthur, 2015, 56 p.

„Motocicleta lui Mihnea”, de Émilie Beaumont

Fiecărui copil îi face plăcere să se joace și să se plimbe cu o motocicletă. Așa că vă așteptăm să citiți cartea, să descoperiți aventurile celor doi prieteni, Mihnea și Eva, și să vă imaginați că sunteți alături de ei, fără teamă și fericiți.

Motocicleta lui Mihnea, text de Émilie Beaumont, ilustrații de Alexis Nesme, București, Didactica Publishing House, 2016, 14 p.

„Bebe cunoaște”

În volume cartonate și frumos ilustrate, seria „Bebe cunoaște” vă așteaptă să o citiți și să învățați câte zece cuvinte noi despre animale, gâze și natură, legume și fructe, mijloace de transport, haine sau culori. Ușor de asociat și recunoscut, ilustrațiile viu colorate vor dezvolta un vocabular mult mai bogat și o receptivitate deosebită bebelușilor.

“Oh My Oh My Oh Dinosaurs!”, by Sandra Boynton

Let’s have fun and play with some easy words in English! These cute dinosaurs come to you in attractive colors and are pictured in different situations. Kids, what can our friends dinosaurs do?

Haideți să ne distrăm și să ne jucăm cu niște cuvinte ușoare în limba engleză! Acești dinozauri drăguți vin la voi în culori atrăgătoare și sunt ilustrați în diverse situații. Copii, ce pot să facă prietenii noștri dinozauri?

Oh My Oh My Oh Dinosaurs!, by Sandra Boynton, New York, Workman Publishing, 2014, 12 p.

„Căsuțele animalelor”, de Irina Bogdan

Căsuțele de vis ale animalelor din această carte frumos ilustrată te vor înveseli și te vor ajuta să înveți cuvinte noi.
Hai să facem cunoștință cu animalele sălbatice și cele domestice care își imaginează căsuțe de poveste, precum cele din visele lor!

Căsuțele animalelor, text și ilustrații de Irina Bogdan, Pitești, Paralela 45, 2012, 32 p.

 

„A baba első lexikonja I.”, Tardos Anna, Kálló Éva, Kovács Péter

Vajon mit csinál a cica? A kutya ugat vagy a postás bácsi? Mi van a bögrében és hova gurult a labda? Egy egész könyv Zsófi és Peti izgalmas napjáról, megannyi csodával és eseménnyel. Olvasnivaló anyukának, apukának, nagy testvérnek, nagszülőknek, hogy ti, kedves tipegők, megismerjétek a titeket körülvevő világot.

Oare ce face pisica? Cine latră, câinele sau nenea poștaș? Ce e în cană și unde s-a rostogolit mingea? O carte întreagă despre ziua emoționantă a lui Zsófi și Peti, cu multe minuni și evenimente. Lecturi pentru mama, tata, fratele mai mare, bunici, pentru ca voi, dragi copii, să cunoașteți lumea din jurul vostru.

A baba első lexikonja, I., Tardos Anna, Budapest, 1983, 40 oldal.

„Primele mele versuri, poezii şi cântecele”

„L-aţi văzut cumva pe Zdreanţă, / Cel cu ochii de faianţă?” – iată o poezie pe care toţi copiii o îndrăgesc! Ce ar fi copilăria fără cântece și poezii? Cartea reuneşte cele mai frumoase poezii clasice, cu versuri vesele, pe care cei mici le înţeleg şi le reţin uşor.

Primele mele versuri, poezii şi cântecele, cu ilustrații de Walter Riess, Bucureşti, Corint Junior, 2013, 60 p.